Home » Aanmelden

Aanmelden

       

Voor aanmelden, afspraken en informatie kunt u buiten de vakanties op maandag, dinsdag en donderdag na 11.00u telefonisch contact opnemen via:

06 – 55 88 11 78   (niet via WhatsApp).

Tijdens behandelingen kan de voicemail aanstaan. Wanneer u uw bericht en uw nummer inspreekt of de hulpvraag mailt via de contactpagina ontvangt u binnen 2 werkdagen een reactie. U kunt ook mailen via: info(at)logopedieamsterdam(punt)nl

De praktijk aan de Keizersgracht is geopend op maandag van 13.00u – 18.00u en op dinsdag van 9.00u – 18.00u. Op deze locatie zijn meerdere disciplines werkzaam; u moet aanbellen bij de bovenste bel (‘Praktijk’). In de wachtkamer kunnen max. 2 volwassenen plaatsnemen, het toilet wordt (in principe) niet gebruikt. Bij klachten van verkoudheid, keelpijn, koorts of benauwdheid zal de intake of behandeling online via Webcamconsult plaatsvinden.

Voor een intake afspraak moet u er eerst telefonsich contact geweest zijn. Leest u alvast de informatie bij vergoeding.

Voor Afwijkend mondgedrag (lispelen/slissen/zuiggewoontes/verkeerd slikken) en kinderen jonger dan 4 jaar wordt u naar andere praktijken verwezen. Op de locatie in Utrecht ben ik op donderdag aanwezig van 10.30u – 18.30u. Er is meestal geen lange wachtlijst. Behandeling aan huis is momenteel niet mogelijk.

Richtlijnen COVID-19