Home » Aanmelden

Aanmelden

         

Voor aanmelden, afspraken en informatie bij deze contractvrije praktijk kunt u op maandag, dinsdag en donderdag na 11.00u telefonisch contact opnemen:

06 – 55 88 11 78   (niet via WhatsApp).

Tijdens behandelingen kan de voicemail aanstaan maar wanneer u een bericht en uw nummer inspreekt of de hulpvraag mailt via de contactpagina ontvangt u binnen 2 werkdagen een reactie. Mailen kan ook via: info(at)logopedieamsterdam(punt)nl

De praktijk aan de Keizersgracht is geopend op maandag van 13.00u – 18.00u en dinsdag van 10.00u – 18.00u. Op deze locatie zijn meerdere disciplines werkzaam; u kunt aanbellen bij de bovenste bel (‘Praktijken’). Bij klachten van verkoudheid, keelpijn, koorts of benauwdheid zal de intake of behandeling online plaatsvinden.

Voor een intake afspraak moet er eerst telefonsich contact geweest zijn. Leest u alvast de informatie bij vergoeding.

Voor behandeling van afwijkend mondgedrag zoals lispelen, slissen, zuiggewoontes, mondademen, verkeerd slikken en behandeling van kinderen jonger dan 4 jaar kunt u hier niet terecht.

In de praktijk in Utrecht ben ik op donderdag aanwezig van 10.30u – 18.30u. Er is meestal geen lange wachtlijst wanneer u flexbel bent in te plannen. Behandeling aan huis is momenteel niet mogelijk.  Zie ook de Privacy Policy over de AVG.