Home » Aanmelden

Aanmelden

       

Voor aanmelden, afspraken en informatie bij deze contractvrije praktijk kunt u op maandag, dinsdag en donderdag na 11.00u telefonisch contact opnemen via:

06 – 55 88 11 78   (niet via WhatsApp).

Tijdens behandelingen kan de voicemail aanstaan. Wanneer u uw bericht en nummer inspreekt of de hulpvraag mailt via de contactpagina ontvangt u binnen 2 werkdagen een reactie. U kunt ook mailen via: info(at)logopedieamsterdam(punt)nl

De praktijk aan de Keizersgracht is geopend op maandag van 13.00u – 18.00u en op dinsdag van 9.00u – 18.00u. Op deze locatie zijn meerdere disciplines werkzaam; u moet aanbellen bij de bovenste bel (‘Praktijk’). In de wachtkamer kunnen max. 3 volwassenen plaatsnemen, het toilet wordt (in principe) beperkt gebruikt. Bij klachten van verkoudheid, keelpijn, koorts of benauwdheid zal de intake of behandeling online via Webcamconsult plaatsvinden.

Voor een intake afspraak moet er eerst telefonsich contact geweest zijn. Leest u alvast de informatie bij vergoeding.

Voor behandeling van afwijkend mondgedrag (lispelen/slissen/zuiggewoontes/verkeerd slikken) en kinderen jonger dan 4 jaar kunt u hier niet terecht. Op de locatie in Utrecht ben ik op donderdag aanwezig van 10.30u – 18.30u. Er is meestal geen lange wachtlijst mits u flexbel bent in te plannen. Behandeling aan huis is momenteel niet mogelijk.  Zie ook de Privacy Policy over de AVG.

 

 

Richtlijnen COVID-19